Когато влизате в ново жилище или ремонтирате старото, на дневен ред застава въпросът за обзавеждането. Изборът му е много важен, не само защото то ще определи визията и атмосферата, но и удобството и функционалността на дома ви. Може да събирате мебелите парче по парче от различни магазини. При късмет и търпение ще напаснете стилове, цветове, форми и размери, но това ще ви отнеме много време и нерви. Твърде вероятно е все нещо да остане като чуждо на общия интериор и да стои като кръпка. Затова е разумно да обмислите и варианта с поръчково обзавеждане. Ние ще ви подскажем предимствата, които то ви носи.

Изглед от дневен сет - кухненски кът и дневна.
В неголямото помещение за дневен сет с обзавеждане по поръчка успяхме да оползотворим пространството максимално

По-скъпо ли ще е едно обзавеждане по поръчка

Ще кажете, че е твърде скъпо? Може би по фактура сумата наистина ще е малко по-висока. Но на фона на спестеното време, скитане по магазини, проби и грешки, разправии с майстори за монтажа, общият разход за поръчката вероятно ще се окаже по-нисък, отколкото ако пазарувате на парче. По-разумното и оптимално решение определено е обзавеждането по поръчка.

Размерите са точни, а пространствата – максимално оползотворено

Добрата фирма, която се отнася отговорно към работата си, ще изпрати човек, който ще вземе точни мерки и ще направи скица. Това ще спести много главоболия при монтажа на вашето обзавеждане по поръчка и ще ви осигури максимално уплътнено пространство, без досадните няколко сантиметра между шкафовете и стената, които се пълнят с боклуци и ненужни вещи.

Кухня с вградена система за организация и съхранение.
При това поръчково обзавеждане кухненските шкафове се отварят и затварят с лекота, а модерната система за съхранение прави достъпен всеки сантиметър

Функционалност, непозната досега

Искате шкафовете да поберат всичките ви вещи, искате да са лесно достъпни дори най-горните рафтове и най-вътрешните ъгълчета? Говорете с професионалистите, на които ще възложите своето обзавеждане. Изберете заедно най-подходящите системи за вграждане, за организиране и съхранение, за отваряне и затваряне с едно докосване.

Дизайн според представите ви

При поръчково обзавеждане потенциалът за индивидуализиране на дизайна са големи. Може да се обвърже стилът на мебелите във всички стаи или пък да се заложи на различието – според вкусовете на обитателите на дома. Избирате материала, декора, цветовата гама, текстурите, акцентите.

Реалистичното 3D проектиране ще ви помогне да уточните желаната визия до най-дребните детайли и ще сведе до минимум изненадите и разминаванията между дизайнерското мислене и вашето.

Уютна кухня в натурални цветове с обзавеждане по поръчка.
Естествената светлина от прозореца оживява кухнята – поръчково обзавеждане – и подчертава топлотата на натуралните цветове

Материали и качество

Цената на вашето поръчково обзавеждане до голяма степен ще зависи от избора на материали. Естествено мебелите от масив и от дървесни плоскости струват различно. При всички случаи можете да разчитате на качествени и трайни суровини и професионална изработка с модерна техника. При висококонкурентния пазар това е задължително за оцеляването и развитието на всеки сериозен производител.

Попитайте за гаранцията още преди да дадете поръчката си и внимавайте тя да е вписана в договора.

Сроковете за изпълнение на обзавеждане по поръчка

Времето за изпълнението на поръчката ви зависи от това, какво включва, с каква сложност е и в какъв обем са дейностите по изпълнението ѝ. Понякога сроковете ви изглеждат дълги. Но помислете си отново, колко време ще ви трябва, ако събирате едно по едно маси, столове, диван, скрин, спалня и т. н., а жилището ви все остава незавършено.

Монтаж на мебели поръчково обзавеждане
Ако вашето обзавеждане по поръчка е изработено точно, монтажът върви бързо и лесно

Когато поръчката ви е готова, монтажът на вашето обзавеждане приключва бързо и за няколко часа домът ви е напълно готов за парти.

Искате да обсъдите нуждата си от подмяна на обзавеждането? Свържете се с нас!

Тази статия може да бъде полезна и на ваши приятели. Моля, споделете я чрез бутоните за най-популярните социални мрежи отдолу. Благодаря ви!