След като сте избрали продукта, който желаете да закупите от www.e-maistor.com, натиснете бутон КУПИ. В полето КОЛИЧКА в горния десен ъгъл се визуализира брой и цена на избрания/избраните продукт/продукти. За да продължите, натиснете бутон ПОРЪЧВАНЕ. Попълнете данните си във формата и изберете начин на плащане. Попълнете коректно данните си в полетата. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, ще предоставите данни за нея при потвърждението на поръчката по телефона. За да финализирате Вашата поръчка, натиснете бутон ПОРЪЧКА. Системата автоматично ще изпрати копие на Вашата поръчка на посочения от Вас e-mail.

Наш служител ще се свърже с Вас на посочения от Вас номер, за потвърждение на поръчката и за да Ви уведоми относно точния ден на доставка.

Доставка на продукти от www.e-maistor.com се извършва на територията на цялата страна чрез куриерска фирма Еконт. Срокът на доставка за наличните на склад артикули е 1-2 работни дни. За неналичните продукти  срока на доставка е 2-3 работни седмици.

Цената на доставката за поръчки на стойност под 100лв с ДДС е 4лв до офис на Еконт.

Поръчки на стойност над 100лв с ДДС се изпращат с безплатна доставка до офис на куриерска фирма Еконт.

Ако желаете пратката да бъде доставена до даден от Вас адрес, а не до офис на Еконт, ще заплатите цялата куриерска услуга, която ще бъде извършена с куриерска фирма Еконт.