На e-maistor.com плащаш, след като отвориш опаковката на пратката и се увериш, че получаваш това, което си поръчал и в перфектно състояние. Услугата ” Проверка на пратката преди заплащане ” се отнася както за физически лица така и за фирми, които са закупили продукти на e-maistor.com.

С e-maistor.com можеш не само да купуваш лесно, но и да връщаш лесно продукти без излишни грижи. Ако не си доволен от закупения от теб продукт, независимо от причината, можеш да го върнеш в срок от 15 дни от деня, в който е бил доставен от куриер. Необходимо е да ни уведомиш изрично за отказа си чрез e-mail друг удобен за теб начин. За да упражниш правото си на отказ, трябва да попълниш Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ при online покупки. Продуктът следва да бъде изпратен обратно до нас чрез куриерска фирма Еконт Експрес (БЕЗ наложен платеж). Стоката следва да бъде върната в оригинална опаковка в нейната цялост, пълна окомплектовка с придружаващата я документация и без увреждания.

Доставка на продукти от www.e-maistor.com се извършва на територията на цялата страна чрез куриерска фирма Еконт.

Изпращаме Вашите поръчки от понеделник до петък.

Поръчки, приети до 16:30ч, се изпращат в същия работен ден.

Срокът на доставка за наличните на склад артикули е 1-2 работни дни. За неналичните продукти  срока на доставка е 2-3 работни седмици.

Цената на доставката за поръчки на стойност под 100лв с ДДС е 4лв до офис на Еконт.

Поръчки на стойност над 100лв с ДДС се изпращат с безплатна доставка до офис на куриерска фирма Еконт.

Ако желаете пратката да бъде доставена до даден от Вас адрес, а не до офис на Еконт, ще заплатите цялата куриерска услуга, която ще бъде извършена с куриерска фирма Еконт.

След като сте избрали продукта, който желаете да закупите от www.e-maistor.com, натиснете бутон КУПИ. В полето КОЛИЧКА в долния ляв ъгъл се визуализира общият брой на избрания/избраните продукт/продукти.

За да продължите, натиснете върху количката и след това бутон ПОРЪЧВАНЕ.

Попълнете данните си във формата. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, напишете и данните на фирмата.

За да финализирате Вашата поръчка, натиснете бутон ПОРЪЧВАНЕ. Системата автоматично ще изпрати копие на Вашата поръчка на посочения от Вас e-mail.

Наш служител ще се свърже с Вас на посочения от Вас номер, за потвърждение на поръчката и за да Ви уведоми относно точния ден на доставка.